Werken bij

Goede werksfeer

Werken bij Geldersche Houtbouw is een feestje. We werken hier momenteel met 60 personen en dit merk je zeker aan de sfeer. We vinden het belangrijk dat er naar elkaar omgekeken wordt. Er is onder werktijd ook ruimte voor een praatje en gezelligheid. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt. Werk je op kantoor? Dan kan het zo zijn dat je in drukke tijden meewerkt in de bouw: met elkaar, voor elkaar is ons motto!

Hard werken wordt beloond!

Bij Geldersche Houtbouw werk je hard, maar dit harde werk wordt ook beloond. Op werk gerelateerd vlak betalen wij je overuren uit en werkkleding wordt vergoed. Daarnaast heb je recht op reiskostenvergoeding. Ook is er fruit op de zaak, voor iedere werknemer. We vinden het belangrijk dat we genoeg leuke activiteiten doen. Daarom hebben we twee uitjes per jaar. Met de feestdagen hebben we een kerstborrel incl. kerstpakket en krijg je een sinterklaascadeautje. Tot slot is er in de zomer een bouwvakborrel en krijg je een leuke zomer gift!

Doorgroeimogelijkheden

Wij van Geldersche Houtbouw vinden doorgroeien erg belangrijk, daarom zijn er veel doorgroeimogelijkheden bij ons. Zo zijn er tien medewerkers die hun Geldersche Houtbouw-carrière zijn begonnen in de werkplaats die inmiddels allemaal op kantoor werken. Daarnaast zijn er maar liefst 20 werknemers doorgegroeid naar een andere functie dan waar ze voor zijn aangenomen. Nog een feitje: in de afgelopen tien jaar Geldersche Houtbouw zijn er tien nieuwe functies bijgekomen die alle tien intern gevuld zijn. Ben je benieuwd naar onze openstaande vacatures?

Leuk team dat strijdt voor de klant

Wilbert van Vuuren

Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij Geldersche Houtbouw. Ik ben begonnen met stage, gecombineerd met zaterdagwerk. Toen werkten we nog met ongeveer 8 man vast in dienst. In 2014 ben ik in vaste dienst gekomen, eerst als timmerman en snel doorgegroeid naar werkvoorbereider. Ondertussen ben ik ruim 4 jaar verkoopadviseur en werken we met een team van rond de 60 mensen vast in dienst.
Wij hebben echt een leuk team dat strijdt voor het product en een tevreden klant, dat vind ik een van de belangrijkste dingen op het werk!

Vrijblijvend kennis maken met Geldersche Houtbouw?