Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn een hardwerkend team. Lekker op elkaar ingespeeld. Samen maken we onze beloftes waar. Je staat er nooit alleen voor, als er uitdagingen zijn, gaan we die samen aan.

Met onze slimme prefabmethode zijn wij in staat om supersnel mooie en grote gebouwen neer te zetten.

Daarvoor gebeurt er ontzettend veel werk achter de schermen. Uitgekiende offertes, volledig 3D uitgewerkte tekeningen, goede werkafspraken, CNC-gestuurd zaagwerk: dit alles stelt ons in staat om in onze moderne werkplaats alle dak, wand en vloer elementen te prefabriceren.

Met eigen materieel (kranen, bussen, hoogwerkers) kunnen we onze klanten verrassen door snel te bouwen en de mooiste bouwwerken op te leveren.

Waarom doen we dit? Omdat we van ons werk houden. Omdat we vooruit willen. Omdat we ruimte krijgen bij Geldersche Houtbouw. Omdat we daardoor zelf ook ruimte kunnen geven aan onze collega’s, klanten, onze ambities, aan onze toekomst. 


Pieter van den Beukel & Goos Mulder
Directie

Locatie Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek hebben we onze showroom en onze moderne werkplaats. Hier begint voor iedereen zijn of haar werkdag. Of je nu op kantoor werkt, de bouw op gaat of gaat timmeren in de werkplaats. Het voelt hier als ons 2e thuis.

Locatie Goor

Door onze sterke groei de afgelopen jaren, was de werkplaats toe aan uitbreiding. Daarom hebben we nu ook een locatie in Goor. Hier maken we vooral daken en zolders. Deze locatie speelt vooral een grote rol voor de woningen die we maken onder de naam Geldersche Woningbouw.

Geldersche Houtbouw heeft zich steeds meer en meer ontwikkeld in het bouwen van casco woningen. Mede hierom is een nieuwe tak opgericht. Dit heet Geldersche Woningbouw. Ook voor deze tak zoeken wij nog mensen die mee willen denken in onze groei. Bekijk onze openstaande vacatures voor Geldersche Woningbouw eens!

elke dag een glimlach

Bart Pul

Geldersche Houtbouw is een bedrijf dat met elkaar mooie projecten maakt. We hebben de boel op de rit, met de daarbij behorende goede spullen. Vanaf marketing tot en met oplevering en service; iedereen doet waar hij of zij goed in is. In een hele leuke sfeer zorgen we elke dag met hard werken voor een glimlach op ons gezicht en die van onze opdrachtgevers.

Vrijblijvend kennis maken met Geldersche Houtbouw?